Ημερομηνία: 16/09/2016 09:12

''ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ'' ΤΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ MTN READ

H SPPMEDIA σε συνεργασία με την MTN παρουσιάζουν τη σειρά βιβλίων: ''Οι μάγοι της Τεχνολογίας'' για πρώτη φορά στα ελληνικά μέσα από την ψηφιακή βιβλιοθήκη MTN READ.

Πρόκειται για μια σπουδαία σειρά 10 βιβλίων της Mason Crest που διδάσκεται στα αμερικανικά σχολεία. Απευθύνεται σε μαθητές γυμνασίου αλλά και σε όλες τις ηλικίες από 12 χρόνων και άνω. Η μετάφραση στα ελληνικά πραγματοποιείται από τον Τομέα Μετάφρασης του Τμήματος Αγγλικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Σε έναν κόσμο που αλλάζει μέρα με τη μέρα, εμφανίζονται άνθρωποι-σταθμοί που με τις ιδέες τους έχουν εξελίξει την καθημερινή μας ζωή κάνοντάς την πιο ενδιαφέρουσα. Τα βιβλία ''Οι Μάγοι της Τεχνολογίας'' έρχονται για να ρίξουν φως στις προσωπικές ιστορίες καθενός εξ αυτών των τιτάνων της τεχνολογίας. Από την Pixar και τον Steve Jobs, μέχρι τον Μαρκ Ζούκενμπεργκ και το Facebook ακολουθούμε τα βήματα όσων έφτασαν τις επιχειρήσεις τους στην κορυφή του κόσμου ξεκινώντας απλώς από κάτι που σκέφτηκαν. Μέχρι στιγμής μπορεί να ξέρουμε τα ονόματα κολοσσών όπως η Google, το Facebook, το Twitter, το Instagram το Netflix. Τώρα ήρθε η στιγμή να μάθουμε και την ιστορία που κρύβεται πίσω από τη δημιουργία τους, μέσα από την αφήγηση της ζωής των εμπνευστών τους. Η συγκεκριμένη σειρά βιβλίων στοχεύει στο να ενθαρρύνει τα παιδιά ώστε να πιστέψουν στις αξίες της δημιουργικότητας και εφευρετικότητας και να στηριχθούν στις ιδέες τους.

Τα παιδιά μας αξίζουν το καλύτερο και τώρα μπορούν να το έχουν, κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή MTN READ και ακολουθώντας τα βήματα των Μάγων της Τεχνολογίας. Ολόκληρη η σειρά υπάρχει ήδη στη βιβλιοθήκη στα αγγλικά, ενώ το πρώτο βιβλίο στα ελληνικά: ''Google, πώς μάς άλλαξε την αναζήτηση στο διαδίκτυο'' θα είναι σύντομα στη διάθεσή σας.

Υπενθυμίζεται πως η Ψηφιακή Βιβλιοθήκη «READ» είναι ένα start up μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που στόχο έχει να βοηθήσει τους μαθητές της Κύπρου κα της Ελλάδος να ενσωματώσουν τις ταμπλέτες ως μέσα μάθησης και εργαλεία επικοινωνίας. Σήμερα, άνω των 15.000 μαθητών σε Ελλάδα και Κύπρο έχουν εγγραφεί και χρησιμοποιούν δωρεάν τη Ψηφιακή Βιβλιοθήκη «READ».

Τμήμα Marketing και Επικοινωνίας SPPMEDIA